Bigaspor ile iki yıllık anlaşma imzalayan Teknik Direktör Vehbi Cevher, 20 Temmuz Salı sabahı saat 9:30’da Bigaspor Asbaşkanı İrfan Zeren ve Sosyal Çalışma Sorumlusu Ferhan Tüzümet’in de katıldığı kahvaltıda, yerel medya temsilcileri ile biraraya geldi.
Teknik Direktör Vehbi Cevher; kahvaltıda özetle şöyle konuştu:
“Öncelikle Mehmet Akgün ve ekibine, eski yönetim, futbolcular ve malzemecilere teşekkür etmek istiyorum.
Kadro konusunda, önce Bigalı oyuncular ve eski kadroyla konuşulacak. Formayı almak isteyen her gence, hangi yaşta olursa olsun kapımız açık olacak. İsteyenler gelip idmanlarımıza katılıp, kendilerini gösterebilirler. Zaten sporcu çok büyük beklentilerle gelmeyecek, öncelikle faydalı olacak.
Kulüplerin bizden transfer etmek istedikleri oyuncular olursa, öncelikle yönetimle konuşurlarsa, biz de yardımcı oluruz.
Ağustos başında çalışmalara başlamayı düşünüyoruz. Bayram sonrasında da kadroyu oluşturup, kamp yapacağız.”
Kahvaltıda ayrıca, her karşılaşma sonrası teknik adam ve beraberinde gelmek isteyen oyuncularla, spor gazetecileriyle buluşulacağı, karşılaşmanın ve takımın bir değerlendirmesinin yapılması prensip kararına bağlandı.
|